Tratamente psihoterapeutice

Terapie online

Să vii la cabinet poate fi foarte dificil, uneori. Distanța, bolile sau accidentările, frica de necunoscut, dificultățile de a relaționa față în față cu un specialist etc., te pot ține departe de cabinetul de psihoterapie. Și totuși sufletul tău simte nevoie de a primi răspunsuri la frământările tale. De aceea, păstrând confidențialitatea din codul de etică și deontologie al psihoterapeutului, într-un cadru prielnic, prin terapia online voi fi alături de tine în mediul în care te simți confortabil pentru a găsi cea mai bună soluție pentru problema ta.

La fel ca în psihoterapia din cabinet, terapia online se bazează pe calitatea relației pe care o construim astfel încât procesul terapeutic să aibă succes.

Pentru mine, relația astfel formată reprezintă implicare și atenție, iar orice situație care va apărea, pentru că vorbim totuși de o relație mediată de un canal electronic de comunicare, va fi clarificată și asumată de amândoi încă de la început. Pe lângă avantajele prezentate mai sus, îmi doresc să informez, că această terapie are și limitele ei în funcție de fiecare caz în parte.

Pentru a putea realiza o comunicare eficientă, ai nevoie de o conexiune bună și stabilă de internet, de un laptop sau desktop cu cameră video și căști cu microfon.

Pregătește-te în ambientul în care te simți cel mai bine cu o cană zdravănă de ceai pe care o vei savura discutând cu mine.

Afișez toate cele 2 rezultate